GINO ITALIAANSE RESTAURANT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2394 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Gino Italiaanse Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

12 jun 2024 om 8:33 Erg lekker
11 jun 2024 om 20:35 Zoals altiijd heerlijke, op tijd bezorgd en lekkere warme pasta Linguine gamberetti spinaci. Vriendelijke bezorger.
7 jun 2024 om 20:44 Men was vergeten de saus te leveren. Deze is later alsnog geleverd
5 jun 2024 om 19:26 Heel lekker! Wel zouden we graag meer vegetarische opties hebben.
4 jun 2024 om 22:06 Heerlijke piza's, keurig op tijd. Afleveren op de grond voor deur zou ik liever anders zien
2 jun 2024 om 22:50 Perfecte pizza en super snelle bezorging weer!
2 jun 2024 om 20:26 Bizar snel vandaag! En lekker zoals altijd!!
2 jun 2024 om 20:11 Very quick delivery. Very good quality. Thank you.
30 mei 2024 om 19:17 Weer zeer tevreden Eten goed op temperatuur Pizza overheerlijk
28 mei 2024 om 22:22 als ik vraag o 'extra kaas' dan begrijpen deze mensen wat ik daarmee bedoel. Mijn pizza verdronk in kaas en ik had het niet anders willen zien. Komt altijd warm aan en wordt door vriendelijke mensen bezorgd!
27 mei 2024 om 12:10 ik bestel hier nu all paar jaar, altijd lekker, warm, indentieke smaken, en meestal binnen 10 tot 20 minuten bezorgd van de meeste is dit echt wel de beste van lely top kwaliteit
26 mei 2024 om 18:52 Heeeeerlijke pizzas en altijd lekker op tijd binnen, Gino onze favoriet!